Categoria Capil·lar

La tardor és el moment perfecte per nodrir i enfortir els cabells, evitar-ne la caiguda i donar-los un aspecte més bonic i saludable.

La tardor, juntament amb la primavera, és l’època de l’any durant la qual els cabells experimenten una renovació, fet que comporta que incrementi la seva caiguda.

A banda dels canvis propis d’aquesta estació, cal tenir en compte que deixem enrere l’estiu, una de les èpoques en què diversos factors externs –com l’exposició solar, el salnitre del mar i el clor de les piscines– es mostren més agressius amb el cuir cabellut i poden arribar a malmetre’l fins a cremar-lo. No obstant això, no només el canvi estacional i les conseqüències de l’estiu afecten el volum de la nostra cabellera. Hi ha més factors que poden danyar-la i que cal tenir en compte.

En les dones, els desequilibris hormonals són un dels motius més estesos que provoquen el debilitament dels cabells.

Controlar l’estrès

L’estrès, per exemple, està altament relacionat amb la caiguda dels cabells. Passar d’un estil de vida tranquil i assossegat, resultat d’unes agradables i necessàries vacances, a recuperar les presses i els nervis del dia a dia passa factura als nostres cabells.

 

Alimentació equilibrada

Un altre factor que pot originar més caiguda dels cabells és una alimentació poc saludable i desequilibrada. Els nostres cabells necessiten nutrients, que formen part de la seva estructura, i una ingesta baixa o insuficient repercuteix negativament en la naturalesa dels cabells.

Una alimentació equilibrada i una aportació extra de zinc i biotina ajuden a reforçar els cabells

Amb una aportació extra de zinc i biotina, que intervenen en la síntesi de la queratina, aconseguirem el manteniment normal dels cabells i que tinguin un aspecte vital.

 

Frenar la pèrdua

A la tardor, doncs, és indispensable aportar cures específiques per als cabells. Per aconseguir que tingui un aspecte sa i saludable, des del final de l’estiu és molt recomanable reforçar les cures capil·lars amb complements alimentosos que, gràcies als seus ingredients, ajudin des de dins a fer front a les diferents causes de la pèrdua dels cabells.