Benvinguts al blog!

Després d’un intens treball, canvis i millores, avui fem un pas més, inaugurant el nou blog de XarxaFarma en el qual tractarem d’alimentar la vostra curiositat sense parar.

Volem que el blog sigui un espai especial, dissenyat per a tots vosaltres, on podreu llegir un munt de temes relacionats sobretot amb la salut i el benestar. On trobareu tota la informació, dades rellevants, novetats i molts consells. Un espai sempre obert on podreu consultar aquells assumptes que us preocupen.

Un espai on trobareu seccions noves com “En xifres” dissenyada especialment per visualitzar de manera gràfica temes de salut, sense descuidar aquelles entrades que ens portaran a visitar indrets especials, dins la secció de “Viatges amb recepta“.

Un espai amb garanties, on sempre trobareu informació de referència, validada per especialistes o societats especialitzades i basada en guies clíniques o fonts certificades.

Un blog amb més visibilitat

I tot això ho podreu seguir també des de les nostres xarxes socials. On donarem visibilitat a les noves entrades per què no us en perdeu cap.

Si teniu Facebook i encara no ens seguiu, ho podeu fer ara des d’AQUÍ.

Si sou més d’Instagram i no us voleu perdre res, ens podeu seguir des d’AQUÍ.

O si la vostra XXSS és Twitter, també ens trobareu! Seguiu-nos AQUÍ.

Un blog de tots

A més, volem que participeu i per aconseguir-ho, escriurem articles sobre temàtiques d’actualitat i també sobre els temes que vosaltres mateixos ens proposeu. Amb la vostra col·laboració aconseguirem que aquest blog sigui de tots!

Al final de cada entrada trobareu un espai on podreu deixar els vostres comentaris i fins i tot podreu compartir la informació d’una forma àgil a les vostres xarxes socials.

Així que, sigueu benvinguts, moltes gràcies per visitar la nostra web i per llegir aquest post. No dubteu a suggerir-nos temes i a consultar-nos qualsevol dubte que tingueu sobre salut i benestar.

Fins aviat!